top of page

Sem Anja Skok

profesionalna vizažistka

in moja strast je pomagati ženskam odkrivati in poudarjati njihovo naravno lepoto. Z ličenjem se ukvarjam že 14 let. Svoje izkušnje sem nabirala na modnih fotografiranjih, modnih revijah, snemanjih za TV, snemanju reklam, v gledališču in operi, ličila pa sem tudi za Max Factor, Bourjois, IsaDoro in Etre Belle.

Svoje poslanstvo sem nato odkrila v ličenju žensk za različne priložnosti. Pokliči me kadarkoli si zaželiš izgledati najboljša verzija sebe in poudariti svoje atribute. Lahko pa se prideš naučiti kako se naličiti, da z minimalnim ustvariš maximalen efekt.

Verjamem, da je vsaka ženska čudovita in popolna, prav takšna kot je - za to ne potrebuje ličil in preobrazb. Lahko pa ličila uporabimo kot začimbo naši lepoti, s tem povečamo našo samozavest, si dvignemo energijo ali izboljšamo moč prvega vtisa.

Naj gre za močan smokey eyes ali pa "no make-up look", na koncu boš še vedno izgledala ti, a v svoji najboljši različici, pristno in neizumetničeno.

Živjo lepotica,

vesela sem, da si si vzela čas, da si ogledaš mojo spletno stran.

 • Želiš izgledati urejeno, lepo naličeno, najboljša verzija sebe, brez da bi izgledala izumetničeno?

 • Se ti senčila nabirajo v veke? Se maskara vedno razmaže? Puder napol izgine?

 • Do danes še nisi našla popolnega pudra zase?

 • Bi se rada naličila, a ne veš kje sploh začeti?

 • Se izgubljaš med kupi ličil in ne veš kaj bi bilo najbolj primerno za tvoj obraz?

 • Te čaka posebna priložnost, a nisi prepričana, da bo tvoj makeup prestal celoten dogodek?

Ok, brez skrbi. Prišla si na pravo mesto!

O, še si tu! :) Beri naprej, če te zanima več o meni in kaj počnem, kadar nisem "za čopiči".

​Sem bivša plesalka, diplomantka grafičnih komunikacij, ki se je skozi študentska leta iz meseca v mesec bolj zaljubljala v ličila, obraze in lepoto, ki izžareva iz njih. Vedno večja strast in veselje mi je, da se posvetim vsaki ženski posebej, se osredotočim na njene želje, jo obravnavam celostno in poudarim njeno naravno lepoto. Ojej, še kar govorim o tem. Gremo naprej, malce stran od te vrste lepote.

 • Že od nekaj me privlači estetika, ustvarjanje in lepota vse naokoli.

 • Sem ponosna mamica Galu in Stašu, ki me učita biti prisotna v danem trenutku, biti radovedna in ceniti "male" stvari.

 • Neskončno sem hvaležna za mojega partnerja Luka. <3

 • Zelo rada kuham. In jem! Ekološko, rastlinsko, domače in slastno.

 • Nujno potrebujem sonce.

 • Privlači me narava, vedno manj sintetika in plastika, raje izberem alternativo.

 • Sproščam se ob glasbi, plesu in se prepustim meditaciji.

 • V zadnjih letih za svojo dobrobit raziskujem in pretežno živim po načelih ajurvede.

 • Rada se učim in odkrivam nova obzorja.

Drugi o meni

Vizažistka. Makeup artist. Janja Brlec. Citrarka. Fotografiranje. Photoshooting

"Anja je izvrstna vizažistka. Poudari lepoto in skrije navidezne pomankljivosti. Rezultat je nasmeh ob pogledu v ogledalo."

Janja Brlec / citrarka

Nevesta. Poročno ličenje. Poročni makeup. Vizažistka. Makeup artist. Poroka. Tjaša Perko. Moj svet

"S svojim poročnim make-upom sem bila zelo zadovoljna, še posebno zato, ker si upoštevala moje želje in mi kljub nasvetom drugih ljudi (navezuje se na poročno jokanje, haha) naredila smokey eyes. Tako sem se najbolje počutila, makeup pa je prestal vse solze in dolgo zabavo. Same pohvale in se že veselim, kdaj me boš lahko zopet naličila."

Tjaša Perko / mama hobotnica

Vizažistka. Makeup artist. Sandra Antić. Fotografiranje. Photoshooting

"Na podlagi priporočil in fotografij, pod katere se je kot vizažistka podpisala Anja, sem se hitro odločila, komu bom zaupala svoj obraz. Z njenim delom, odnosom in predvsem končnim rezultatom sem bila več kot zadovoljna. Prisluhnila je mojim željam in sproti razlagala kaj počne. Tako kot so Anjo priporočili meni, jo vam zdaj toplo priporočam tudi jaz."

Sandra Antić / prof. nemščine in sociologije

Nevesta. Poročno ličenje. Poročni makeup. Vizažistka. Makeup artist. Poroka

"Za poročni dan si vsaka nevesta želi, da bi bilo poročno ličenje brezhibno, da bi poudarilo lepoto in unikatnost obraza ter zdržalo še dolgo v jutro. Vesela sem, da je Anji uspelo vse našteto. Posvetili sva se najprej mojim željam in navadam glede ličenja, Anja je dobro preučila obraz in poteze in na poskusnem ličenju preverila kako bi vse skupaj izpadlo. Pogovorili sva se tudi o negi kože in vseh stvareh, ki bi pripomogle k lepšemu dnevu . Tako sem bila na dan poroke povsem mirna in ji zaupala. Vse je zdržalo od dežnih kapljic in do zadnjih preplesanih ritmov."

Tanja F. / študentka medicine

Nevesta. Poročno ličenje. Poročni makeup. Vizažistka. Makeup artist. Poroka

"Nad Anjo sem naravnost navdušena! Vse izkušnje do zdaj so bile zelo pozitivne – naj gre za poročno ličenje ali za photoshooting, vem da se lahko vselej zanesem nanjo. Všeč mi je, da zna pri vsakem obrazu poudariti tisto, kar je najlepše, vselej pa prisluhne tudi morebitnim željam. Dragoceno mi je tudi to, da sem po njenem ličenju videti naravna, ličila pa so obstojna. Anja ni le strokovnjak na svojem področju, je tudi izjemno prilagodljivo, prijazno in simpatično dekle, s katerim je prav prijetno poklepetati, zato čas ličenja mine v hipu. Hvaležna sem, da jo poznam in da se lahko vselej obrnem nanjo, saj vem, da sem v dobrih rokah."

Mirjam Rojec / mezzo-sopranistka

Tanja M. Kariž / raziskovalka

"Anjo sem našla le kakšen teden pred poroko, ko sem morala na hitro najti drugo rešitev za make-up. Imela sem velikansko srečo, da je bila Anja ravno tisti dan prosta in da je znala uresničiti mojo željo po bolj naravnem make-upu, ki pa bi prekril vse težavice s kožo. Končni rezultat je bil boljši kot sem si sploh lahko predstavljala. Tudi ličila so brez popravkov zdržala cel poročni dan, kar mi je veliko pomenilo, saj sem se ves čas počutila krasno in mi ni bilo potrebno skrbeti za ličila."

Nevesta. Poročno ličenje. Poročni makeup. Vizažistka. Makeup artist. Poroka
drugi o meni
bottom of page