top of page

Imaš čisto posebne želje? Ne potrebuješ slavnostnega ličenja, niti individualnega tečaja? Bi se mogoče samo rada naučila kako izbrati pravilno tekočo podlago? Ali pa kako si oblikovati in poudariti obrvi? Si želiš posveta po telefonu/ZOOM-u? Tu sem, da ti prisluhnem.

Ponudba po meri
Poročno ličenje

Pred poročnim dnevom se dobiva na poskusnem ličenju. Takrat se spoznava in pogovoriva o tvojih željah, predvsem pa preizkusiva kakšno ličenje bi ti najbolj pristajalo. Pomembno je, da se boš na ta veliki dan počutila najbolje v svoji koži in izgledala najlepša kar lahko. Na poročni dan pridem na željeno lokacijo.

Priložnostno ličenje

Te čaka matura, valeta, obletnica, praznovanje, fotografiranje ali drug pomemben dogodek? Nisi prepričana, da bo tvoj makeup zdržal celotno slavje in si želiš, da bi takrat zablestela v svoji najlepši podobi. Vabljena na moj makeup stolček.

Individualni tečaji

Bistvo je kako brez pretiravanja ustvariti maksimalen efekt, da tvoja lepota pride do izraza.

 

Na tečaju se boš naučila pravilnih tehnik nanašanja ličil, trikov za obstojno ličenje in na kaj moraš biti pozorna, ko se lotiš kupovanja ličil.

 

Posvetili se bova najbolj pomembnim temam, kot so nega kože, izbira in nanašanje popolne podlage, prekrivanje nepravilnosti in urejanje obrvi. In seveda kako poudariti oči, ustnice in kako subtilno zasenčiti obraz.

Skupinske delavnice ličenja

Trenutno so aktualne delavnice, kjer se boš naučila kako subtilno poudariti svojo naravno lepoto za vsak dan. Hitro, z čim manj ličili in skoraj brez pripomočkov. Mini je maxi.

bottom of page