top of page
02_NEVESTA_PRIPRAVE_NEZA_REISNER_PHOTOGRAPHY(52).jpg
Ponudba
Poročno ličenje

Pred poročnim dnevom se dobiva na poskusnem ličenju. Takrat se spoznava in pogovoriva o tvojih željah, ter preizkusiva kakšno ličenje bi ti najbolj pristajalo. Predvsem pa,  da vidiš, s kakšnim makeup-om bi se ti najbolje počutila. Na poročni dan pridem na željeno lokacijo.

Priložnostno ličenje

Te čaka matura, valeta, obletnica, praznovanje, fotografiranje ali drug pomemben dogodek? Nisi prepričana, da bo tvoj makeup dovolj obstojen in si želiš, da bi takrat zablestela v svoji najlepši podobi. Vabljena na moj makeup stolček.

Individualni tečaji

Bistvo je kako brez pretiravanja ustvariti maksimalen efekt, da tvoja lepota pride do izraza.

 

Na tečaju se boš naučila pravilnih tehnik nanašanja ličil, trikov za obstojno ličenje in na kaj moraš biti pozorna, ko se lotiš kupovanja ličil.

 

Posvetili se bova najbolj pomembnim temam, kot so nega kože, izbira in nanašanje popolne podlage, prekrivanje nepravilnosti in urejanje obrvi. In seveda kako poudariti oči, ustnice in kako subtilno zasenčiti obraz.

Skupinske delavnice ličenja

Izkustvene delavnice, kjer ličiš sama sebe

Watch and learn delavnice, kjer tehnike prikazujem skozi ličenje na modelu

Ponudba po meri

Imaš čisto posebne želje? Ne potrebuješ slavnostnega ličenja, niti individualnega tečaja? Bi se mogoče samo rada naučila kako izbrati pravilno tekočo podlago? Ali pa kako si oblikovati in poudariti obrvi? Si želiš posveta po telefonu/ZOOM-u? Tu sem, da ti prisluhnem.

bottom of page