top of page

Pokukala sem iz cone udobja

Moram priznati, da sem imela v mislih, da bo prva objava na blogu zaživela že malce prej, vendar sem kar odlašala in odlašala. Dejstvo je, da sem vedno bila mnenja, da ne pišem ravno najbolje in tako se ob delu ter 18 mesečnemu sinčku hitro zamotim s kakšnimi bolj ljubimi rečmi, kot pa pisanjem. Ampak nič zato!

Odločila sem se namreč, da stopim iz svoje cone udobja, ker čutim, da bi rada predala svoje misli naprej. Predvsem si želim širiti zavest o mojem pogledu na žensko lepoto, ter predajati naprej pridobljeno znanje in izkušnje o ličenju. Zdi se mi, da je res prišel čas, da rečemo STOP izumetničeni lepoti ter stremenju k (pretiranim) idealom - "popolne" oblike obraza, visoke ličnice, košate trepalnice, polne ustnice, raven in ozek nos, obrvi kot iz stripa, you name it...

Foto: Mulec weddings

Prišel je čas, da zares pogledamo svojo naravno lepoto, ki nam je bila dana, jo sprejmemo in se nehamo primerjati z drugimi. Prišel je čas, ko si dovolj takšna kot si, lepa točno takšna kot si. Moje želja je, da ti to pomagam uvideti in na subtilen način poudariti. Brez pretiravanja in izumetničenega videza.

Nevem točno kam vse bo tale blog plul, vendar bi rada jadrala na valovih naravne lepote, osebnega zadovoljstva in splošnega zdravja. Zato lahko od mene pričakuješ vse od nasvetov za ličenje in razmišljanja o lepoti do zdravih receptov - za pojest, pa tudi kaj za na obraz. :)

Vabim te, da se mi pridružiš in zapis deliš s prijateljicami,

Anja

Comments


bottom of page